Fysik

Idræt fylder rigtig meget på vores skole – 8 lektioner om ugen. I de små klasser handler det om at udvikle motorik og smidighed gennem leg og idrætsaktiviteter på mange forskellige måder, så lysten til motion og aktivitet bevares og udvikles. Vi træner også afslapning, miniyoga og massage på måtter, så børnene lærer at mærke hele deres krop og kan finde roen i kroppen. For idrætslektioner handler både om masser af aktivitet, men også om at få god kontakt til kroppen og lære dens signaler at kende.

I 6. klasse bliver 6 af idrætslektionerne et valg mellem dans, fodbold, håndbold eller outdoor/puls.

Dans varetages af Dance Project Viborg med flere undervisere samt diverse gæsteundervisere.

Håndbold varetages af vores egne undervisere, som selv har stor spiller- og trænererfaring fra divisionshåndbold. 

Vores fodboldtrænere har ligeledes stor spiller- og trænererfaring fra superligaklubber, samt også landsholdsammenhænge.

Outdoors/puls varetages af vores undervisere, som har stor erfaring inden for alle disciplinerne, og  de har selvfølgelig også certifikat til klatring og alle vandaktiviteter, som indgår i forløbet.

Vores linjer er for alle niveauer, både meget øvede og nybegyndere, da vi har et trænerteam, der kan støtte og udfordrer alle niveauer. Det allervigtigste formål på alle linjer er, at eleverne fortsat bevare lysten og glæde ved at bevæge sig og dyrke idræt.

Det er en forudsætning for valget af linje, at hver elev har lyst at blive bedre og til at udfordre sig selv, hver gang man møder op til linjen.

Vi har ingen, der kan sidde ”uden for” træningen, men mindre der er lavet aftaler mellem forældre og underviserne. Vi har en fysioterapeut tilknyttet skolen, som til enhver tid kan se på en elev efter forældre eller undervisernes ønske. På den måde er vi i stand til at lave særlig påpasselig træning eller genoptræningsforløb, som eleverne skal lave i linjetimerne, hvis de ikke kan være med på fuldt niveau.


Fysik

Kontakt os

  •  Videbechs Allé 137
    Hald Ege, 8800 Viborg
  •  2349 2322
  •  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.